If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По думите на момчетата в сервиза всичко е наред просто не духа студено. Затова и написах темата дали някой не е имал такъв проблем
А клапата топло-студено работи ли коректно?При мен духа по топло от моята страна,а и като цяло не студи много ефективно макар че е пълен.Следя развитието с интерес
Вентилатора върти,а в сервиза даже 2 пъти правихме профилактика с машината източвахмеПе наново,но без резултат.Поне не ми взеха пари дадох им 20 лева да се почерпят.
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
Едната тръбичка там кадето се зарежда трябвало да бъде студена ,а моята явно си е топла само тва казаха ако ви говори нещо
Вентилатора върти,а в сервиза даже 2 пъти правихме профилактика с машината източвахмеПе наново,но без резултат.Поне не ми взеха пари дадох им 20 лева да се почерпят.
Едната тръбичка там кадето се зарежда трябвало да бъде студена ,а моята явно си е топла само тва казаха ако ви говори нещо
Тоя климатик така с въпроси и отговори няма да тръгне. Климатика е от нещата, които се правят трудно в домашни условия. За това е може би е добре да отидеш при някой който знае какво прави и после да ни кажеш какво му е било.
Колега отидох там защото се познаваме . Ако бях отишъл на друго място най малкото щяха да искат да си платя за зареждането без значение дали е тръгнал или не. Тук във форума може да ми помогнете поне така предполагам ако ме можем да се справим чак тогава ще отида във препоръчан сервиз може и от вас става въпрос за град Варна
Колега така няма да стане работата.Масово вече се навъдиха хора ( сервизи) които само ЗАРЕЖДАТ , и като се появи проблема вдигат рамене и се чешат където не ги сърби.Не може във Варна да няма сервиз който да прави ремонт на АС. В противен случай може да си даваш пари и да нямаш работещо АС.
Нещо е спекло в първите секунди сякаш тръгна,но за много краткоо. Те още като закачиха машината единия авер вика оооо брат има налягане значи 100%ще тръгне.
Климатика ми духаше топло....
... серивиз (дупка в тръбите) - сменени
... тест на системата 10 бара налягане, изпуска....
... спукан Радиатор - сменен
... тест на системата 10 бара налягане. налягането не пада!
...500гр. фреон и 3-ти месец си свиркам.
Колегите са ти казали. климатика е кофти за диагностика на приказки. Трябва си ръка да пипне и око да види !
П.С. Цялото удоволствие ми излезе 200 лв. с части 2-ра употреба от родните сайтове+ фреон+труд.
Отиди при дуг майстор.Онзи ден като пълних моя ми изкараха диагноза нов компресор,нисското и високото налягане по10бара,на другия ден при друг майстор я закачам и чудо,ниско 2,5-3,5 и високо 15 .При първия не ходя за сефте,но явно му се е прецакала машината
Comment